Kolsåsstua

Kolsåsstua er det perfekte selskapslokalet i Bærum for konfirmasjon, dåp, fest og andre anledninger. Stua ligger idyllisk plassert i det grønne og har en lun atmosfære med sine tømmervegger og tradisjonelle møbler. I skisesongen er Kolsåsstua det naturlige samlingsstedet i bakken både under trening i ukedagene og når avholdes større arrangementer.

Stua ligger relativt sentralt i Bærum, kun 5 minutter fra Bærums Verk, 10 minutter fra Bekkestua, 12 minutter fra Sandvika og 25 minutter fra Oslo sentrum. Vi har stor parkeringsplass og man kan kjøre helt frem til stua.

Utenom skisenterets åpningstid kan Kolsåsstua leies til ulike arrangementer både ukedagene og helg. Dersom man ønsker å leie i skisenterets åpningstid kan det også organiseres utenom kafeens åpningstid.

I skisenterets åpningstid er Kolsåsstua bakkens samlingssted og kafeen er åpen så lenge bakken er det. Vi serverer suppe, pizza, hamburgere, pølser og pommes, samt nystekte boller og kald/varm drikke. Kolsåsstua har trådløst internett.

For mer informasjon ta kontakt med kolsasstua@kolsas-skisenter.no.

Velkommen til oss i Kolsåsstua og til Kolsås Skisenter