Kolsåsstua

Kolsåsstua er det perfekte selskapslokalet i Bærum for konfirmasjon, dåp fest og andre anledninger. Stua har en lun atmosfære med sine tømmervegger, levende lys og tradisjonelle møbler. I skisesongen er Kolsåsstua det naturlige samlingsstedet i bakken både under trening i ukedagene og når avholdes større arrangementer.

Kolsåsstua i Bærum er det perfekte selskapslokale for ulike sosiale anledninger. I tillegg passer lokalet perfekt for uformelle kurs og konferanser. Stua ligger idyllisk plassert i det grønne og har en lun atmosfære med sine tømmervegger, levende lys og tradisjonelle møbler.

Kolsåsstua ligger relativt sentralt i Bærum, kun 5 minutter fra Bærums Verk, 12 minutter fra Sandvika og 25 minutter fra Oslo sentrum. Vi har stor parkeringsplass og man kan kjøre helt frem til stua.

Utenom skisenterets åpningstid kan Kolsåsstua leies til ulike arrangementer både ukedagene og helg. Dersom man ønsker å leie i skisenterets åpningstid kan det også organiseres utenom kafeens åpningstid.

Stua har 8 store og 4 små bord som kan dekkes slik man ønsker. I tillegg står det en sofagruppe hyggelig plassert ved peisen. Stedet er komplett utstyrt for opptil 60 gjester. Det er en hyggelig terrasse utenfor som er perfekt å benytte når været er pent.

I skisenterets åpningstid er Kolsåsstua bakkens samlingssted og kafeen er åpen så lenge bakken er det. Vi serverer suppe, pizza, hamburgere, pølser og pommes, samt nystekte boller og kald/varm drikke. Kolsåsstua har trådløst internett.

For mer informasjon ta kontakt med kolsasstua@kolsas-skisenter.no.

Velkommen til oss i Kolsåsstua og til Kolsås Skisenter