Alpinskole kveld

Alle barn født i 2016 og tidligere som har lyst til å stå på ski er velkommen til alpinskole i Kolsåsbakken. Vi har grupper fra helt nybegynnere til de mer øvede barna.

Skiskolen er tilrettelagt så den passer for både små, litt større og store barn. Trenerne kjører i hovedsak foran barna i bakken for å vise hva de skal gjøre. Dette gir trygghet og skaper rask progresjon.

Vi tilbyr i tillegg trening for litt eldre eller litt mer øvede barn/ungdom, som ønsker å kjøre alpint, men som ikke ønsker å konkurrere eller dra på treningssamlinger. Her vil vi vektlegge utvikling gjennom variert trening mens man har det gøy på ski. Treningen vil inneholde frikjøring med mange øvelser, samt noe løypekjøring.

Stabæk Alpin tilbyr alpinskole alle ukedager (mandag – torsdag) fra uke 1 – 2021. Oppstart 4. januar. Kursene varer i en time og går kl. 17.15 – 18.15 og kl. 18.30 – 19.30. Vi gjør oppmerksom på at alle kursdeltagere må ha eget utstyr og må bruke alpinhjelm.

Priser

Priser inkludert heiskort:

  • NYE NYBEGYNNERKURS FRA UKE 3 – Pris kr 2.650
  • Pris kr 2.050 for 7 ganger (uke 1 – uke 7)
  • Pris kr 2.850 for 11 ganger (uke 1 – uke 7 + uke 9 – uke 12)

Meld på i den gruppen som virker mest korrekt. Ved behov prøver vi å flytte barnet til en annen og mer korrekt gruppe.

Nybegynnere

Barn som ikke kan ploge eller ta heisen på egenhånd.

Litt øvet

Barn som kan ploge uten hjelp og som kan ta skålheis selv.

Øvet

Barn som selv kan ta T-krokheisen og kjøre kontrollert ned Kolsåsbakken

Viderekommende

Barn som uten problem kjører ned Kolsåsbakken og som ikke (eller nesten ikke) ploger

TwinTip

Bli med på freeski-/twintipkurs i Kolsåsbakken. Vi har trener med trenerkurs i freeski som kan lære barna mye gøy på twintipski. Vi ønsker barn/ungdom på fra 8 år velkomne. Kurset er beregnet på barn som er på minst litt øvet nivå. 

Velkommen!