Alpinskole kveld

 

Alle barn fra 4 år og oppover er velkommen på alpinskole i Kolsåsbakken. Vi har grupper fra helt nybegynnere til de mer øvede barna.

Skiskolen er tilrettelagt så den passer for både små, litt større og store barn. Trenerne kjører i hovedsak foran barna i bakken for å vise hva de skal gjøre. Dette gir trygghet og skaper rask progresjon.

Vi tilbyr i tillegg trening for litt eldre eller litt mer øvede barna, som ønsker å kjøre alpint, men som ikke ønsker å konkurrere eller dra på treningssamlinger.

Kolsås Alpinskole tilbyr kurs alle ukedager (mandag – torsdag) fra uke 2. Det er ikke kurs i vinterferien (uke 8). Kursene varer i en time og går kl. 17.15 – 18.15 og kl. 18.30 – 19.30. De mer øvede gruppene varer i 75 minutter. Vi gjør oppmerksom på at alle kursdeltagere må ha eget utstyr og må bruke alpinhjelm.

 

Priser

Priser inkludert heiskort:

  • Nybegynnerkurs 10 ganger – kr 3.950
  • Litt øvet 10 ganger – kr 3.250
  • Litt øvet plss 10 ganger – kr. 3250
  • Øvet 10 ganger – kr 3.250

Meld på i den gruppen som virker mest korrekt. Ved behov prøver vi å flytte barnet til en annen og mer korrekt gruppe.

 

Nybegynnere

Barn som ikke kan ploge eller ta heisen på egenhånd. Her har vi egen trener til hvert barn de første 2-3 gangene.

Litt Øvet

Barn som kan ploge uten hjelp, kan kjøre i gruppe på rekke etter andre barn i barnebakke og som kan ta skålheis selv.

 

Litt Øvet Pluss

Kursene foregår i den store Kolsåsbakken og barna må selv kunne kjøre kontrollert ned denne bakken, samt kunne ta skålheisen alene.

Øvet

Barn som uten problem kjører ned Kolsåsbakken og som ikke (eller nesten ikke) ploger. De har gått minst tilsvarende et Litt Øvet Pluss kurs.

 

TwinTip

Bli med på freeski-/twintipkurs i Kolsåsbakken. Vi har trener i freeski som kan lære barna mye gøy på twintipski. Vi ønsker barn/ungdom på fra 8 år velkomne. Kurset er beregnet på barn som er på minst litt øvet nivå.

 

 

Velkommen!