Alpinskole etter skoletid

Bli med på skiskole i Kolsåsbakken rett etter skoletid! Stabæk Alpin tilbyr alpinskole for barn fra 1.  klasse på tirsdager og torsdager med henting på utvalgte skoler. Oppstart uke 3 –  19. og 21. januar 2021.

Bussen går ca. kl. 14.30 fra avtalt hentested ved skolene. Pga. Covid-19 situasjonen kan ikke bussene ta mer enn 10 barn per buss, og vi har derfor dessverre blitt tvunget til å legge på prisen noe ift. i fjor. Mer informasjon om henting kommer nærmere kursstart.

Nytt av året er at vi serverer pølser til barna når de kommer frem til bakken før de går ut på ski.

Vi står på ski fra kl. 15/15.15 – 17.00. Foresatte henter barna ved varmestuen i Kolsåsbakken mellom kl. 17.00 og 17.15.

Viktig å vite

SFO-personalet på skolene kan ikke forventes å hjelpe barna med å bli klare til kurs. Ved behov får barna hjelp av skiinstruktørene når de kommer opp i bakken. Alle kursdeltagere må ha med eget utstyr og må bruke egen alpinhjelm.

Vi tilbyr kurs og henting fra følgende skoler:

  • Tirsdager: Bekkestua, Haslum, Lysaker og Stabekk.
  • Torsdager:  Høvik, Eiksmarka, Grav, Hosle, Stabekk og Jar.

Om det er en gruppe barn på 8 eller mer fra en skole som ønsker “motsatt dag”, kan vi organisere henting. Send da bare en mail og si at nok påmeldinger vil komme inn fra denne skolen.  

Priser

Pris er inkludert henting på skolen, mat og heiskort.

Pris kr 3.950 for 9 ganger (uke 2 – uke 11)

NB! Vi må i utgangspunktet ha minst 8 barn per skole for å organisere henting. Dersom vi ikke klarer å gjennomføre kurs på en skole grunnet antall påmeldte, refunderer vi kursavgiften i sin helhet.

Kursstart 12/1 og 14/1. Det er ikke kurs i vinterferien.

Viktig informasjon

Bekkestua skole

Vi kan ikke hente barn på Bekkestua skole om ikke barna kan komme seg til nærmeste mulige hentested. I fjor var dette Nadderud Arena. Vi ser på mulighet for å oppbevare ski/staver hos oss for Bekkestua-barna, siden det er såpass langt å komme seg til skolens hentested.

Førsteklassinger

Førsteklassinger MÅ ha med foreldre som hjelper til med å få barna på bussen og klare for ski de første par gangene – til vi ser at det fungerer fint. Gå gjerne sammen om dette, men en voksen må følge de minste fra hver skole.

Nybegynnere

Vi anbefaler at barn som aldri har stått på ski før blir med på et weekendkurs for nybegynnere før kursstart, for å få en raskere progresjon i løpet av perioden. Vi har ikke mulighet til å kjøre en-til-en med helt nybegynnere, slik at disse må kjøre i Knøttebakken til de er klare for å kjøre skålheis i Mygghenget.

Covid-19 restriksjoner

Vi må ta de nødvendige forhåndsregler rundt den pågående Covid-19 situasjonen. Bussene kjøres med halv kapasitet for å sikre at gjeldene avstandsregler overholdes. Vi vil passe på at barna holder avstand og vasker hender før de spiser. Det kjøres kun skålheis i på alpinskolen etter skoletid slik at anbefalt avstand til enhver tid kan overholdes.