Kolsås Skiskole

– for barn i alle aldre

Kolsås Skiskole har de siste årene blitt en stor aktør for utvikling av skiferdigheter og skiglede for barn i alle aldre.

Påmelding til kurs for 2019 sesongen har åpnet.

Klikk her for å melde deg på

Vår filosofi baserer seg på å utvikle grunnleggende ferdigheter basert på øvelser og lek med progresjon i læring. Innhold og metodikk er utviklet av Martin Andersen basert på hans lange erfaring og på grunnprinsipper for barneidrett definert av Norges Skiforbund, Norges idrettsforbund og Olympiatoppen.

Martin Andersen og Hanne Ebbesen

Martin Andersen har 15 års erfaring som trener for landslag i USA, Norge og Finland. Han er eneste nordmann som har trent utøvere til OL medaljer for USA. Han har trent navn som Bode Miller, Kjetil Andre Aamodt, Lasse Kjus, Lars Elton Myhre, Aksel Lund Svindal og mange flere. Martin er instruktør og trener på høyeste nivå og en stor ressurs innen alpint. De siste år har han brukt tid på aldersbestemte klasser og om vinteren kan du høre han som ekspertkommentator på Eurosport. Kolsås skiskole er bygget på hans trenerfilosofi og du vil daglig møte han i bakken for å tilrettelegge treningen. Hanne Ebbesen har drevet Kolsås skiskole siden 2010. Vi har et tett samarbeide med klubbene som trener i bakken og mange av alpinistene jobber i skiskolen.

Meld deg på i en av aldersgruppene:

  • 4-5 år
  • 6-8 år
  • 9-12+ år
  • Voksen

Velg deretter nivå på skikjøringen:

Nybegynner

For de som prøver alpint for første gang. Vi begynner i barnebakken med rullebånd og lærer å ploge, stoppe og ta heisen. Bli fortrolig med utstyret og bakken.

Litt øvet

For de som kan kjøre plogsving og greier seg i bakken, men vil lære mer teknikk og mestre terrenget.

Videregående

For de som vil lære carving og mer avansert skiteknikk. Her er det fart og spenning i modeller og terreng.

 

Twintip

Vil du lære mer om kjøring i variert terreng og frikjøring. Vi trener på balanse og teknikk for å mestre hopp og terreng.

Påmelding til nye kurs har åpnet.
Klikk her for å melde deg på

Kontakt oss for mer informasjon

Ved spørsmål om kurs, kontakt oss på epost eller telefon:

Hanne EbbesenMob. 901 51 700hanne@kolsas-skisenter.no